POLIRANJE I KOREKCIJA LAKA

Exterijer

Poliranje

Obnavljajuće poliranje vozila (ili kako se često naziva „abrazivno poliranje“) – jedna je od komponenti profesionalnog kozmetičkog održavanja vozila, koje mu pruža savršen izgled.

Aktivna upotreba vozila povezana je sa stalnim negativnim utjecajem okoliša. Kiša, prljavština, prašina, čađa iz plinova izgaranja a tragovi biljnog soka mogu i uništiti boju vašeg vozila.

Primjena agresivnih alkalnih sredstava za čišćenje (već u prvom kontaktu sa vašim vozilom), uništava lak na vozilu, a upotreba neprikladnih i starih, već korištenih krpa, djeluje na lak vašeg vozila kao brunsi papir.

Nakon takvog čišćenja vaš automobil zahtijeva nužno poliranje ogrebotina, a to možete obaviti samo u središtu profesionalnog deteylinga.

Ne samo da ćemo pažljivo ispolirti vaše vozilo, nego ćemo nakon toga zaštiti lak sa zaštitnim nano premazima, i tako ga sačuvati od daljnjih oštečenja.

Poliranje vozila, zahtjevan je postupak i sastoji se od 4 koraka:

Da bi vidjeli koliko su duboka oštećenja na boji, vozilo treba oprati na ispravan način, što podrazumjeva dvofazno pranje.

Nakon pranja, zaštit ćemo plastične dijelove karoserije, a pomoću profesionalne rasvjete u našem centru, svaka ogrebotina biti će vidljiva, kako ju ne bi propustili ispraviti.

Posebnim sredstvom ukloniti ćemo oksidirani sloj, i sva tvrdokorna onečišćenja koja su se ulovila za vaše vozilo, kao što su bitumen, smola i ostalo.

Poliranje ogrebotina na automobilu, kao i uklanjanje raznih ogrebotina, zamučenja, oksidacije i oštećenja laka, koja nastaju kao posljedica izlaganja suncu, ptičijem izmetu, smolama i mehaničkim uzrocima.

Abrazivno poliranje se vrši uz pomoć profesionalne opreme i alata te vrhunskih pasti za poliranje najbolji svijetski proizvođaća.

Svi alati i materijali koje koristimo, najviše su kvalitete, te su se do sada pokazali kao najbolje rješenje u svijetu.

Ovaj korak jedan je od najvažnijih. Ova faza poliranja, dovodi lak vašeg automobila do vrhunskog sjaja, te se uklanjaju mikroogrebotine (hologram), veličine 1-3 mikrona.

U ovom koraku antihologramnog poliranja vozilo dobiva maksimalan sjaj

Lak poliranog vozila, vrlo je osjetljiv i može lako i brzo izgubiti postignuti efekt zbog bilo kojeg mehaničkog, kemijskog utjecaja ili izloženosti suncu.

Kako bi sačuvali efekt postignut poliranjem, preporučujemo nanošenje zaštitnog nano premaza 1-K ili nano-keramike premium klase

Cijena abrazivnog poliranja

 

Proces abrazivnog poliranja traje od par sati pa do nekoliko dana (ovisno o stanju vašeg automobila).

Kvalitetno i sigurno poliranje, je prava umjetnost i uči se dugi niz godina.

Uostalom, debljina laka na modernim automobilima vrlo je tanka, i nestručnim pristupom, lako se uništi.

Takav odgovoran i osjetljiv posao, možete povjeriti samo pravim majstorima, koji ne samo da znaju koju brzinu okretaja alata moraju primjeniti za svaki pojedini dio vozila, već i osječaju koliki pritisak smiju primjeniti, kao i koje sredstvo za poliranje smiju koristiti ovisno o vrsti boje ili dijela vozila na kojem se radi.

Abrazivno poliranje je vrlo zahtjevan i odgovoran posao koji ne može biti jeftin. Stoga, nemojte samostalno eksperimentirati sa poliranjem ili povjeriti svoj automobil u nestručne ruke.

Garancija Cube Detailing

 

Ako se želite sa zadovoljstvom voziti u dobro održavanom automobilu koji čak i nakon nekoliko godina izgleda kao nov i privlači poglede, dođite na poliranje u Cube Detailing centar.

Jamčimo visoku kvalitetu izvršenih radova a zalog je ugled našeg profesionalnog detailing centra! Dođite i vi i uvjerite se da smo najbolji.

Profesionalno uklanjanje oštećenja i ogrebotina laka

 

Unatoč naizgled jednostavnosti, uklanjanje oštećenja i ogrebotina laka zahtijeva profesionalni pristup.

Nekvalificirani pokušaji vraćanja cjelovitosti sloja boje može zakomplicirati situaciju.

Često nekvalificirani pokušaji završavaju skupim i dugotrajnim popravcima.

Naš centar učinkovito uklanja ogrebotine bilo kojeg podrijetla:

Oštećenja nastala udarcima vrata na parkingu, od prolaznika, drvenih grana i sl., tragovi noktiju od životinja, posljedice neuspjelog parkiranja, namjerna oštećenja laka sa oštrim predmetom, oštećenja nastala prilikom struganja leda s vozila i sl.

Ako usporedite troškove lakiranja cijelog elementa i uklanjanje ogrebotina, cijena lakiranja će biti nekoliko puta viša.

Kod lakiranja nije uvijek moguće pogoditi točnu boju. Prilikom uklanjanje ogrebotina koristi se jako mala količina boje na malom ograničenom prostoru.

Za duboke ogrebotine koristi se kistovi ili airbrush uz prethodni kompjuterski odabir i miješanje boje koji omogućuje pogoditi pravu nijansu.

Za sitne površinske ogrebotine vršimo strojno poliranje sa naknadnom zaštitom laka nano premazima.

Artikal je dodan u korpu
0 items - 0.00 KM