PPF ZAŠTITA

Nevidljiva PPF Folija

Čuva od udaraca i ogrebotina čak i do 7 godina.

Prednji dio automobila na stalnom je udaru kamenčića, soli, krhotina i drugih nečistoća koje na laku ostavljaju ogrebotine i tragove udaraca koji ružno izgledaju i s vremenom utječu na stanje limarije.

Kvalitetnu i učinkovitu zaštitu nude PPF folije Mnogi znaju za nju i čemu služi, no rijetki su doista upoznati od čega je napravljena i koja su glavna svojstva.

Kratica PPF označava Paint Protection Film odnosno foliju za zaštitu laka koja je izrađena od posebnog poliuretanskog materijala s akrilnim ljepilom na bazi solventa.

Zahvaljujući tome ona se može lakše zalijepiti i repozicionirati, a kasnije i skinuti.

U našem detailing centru se koriste tzv. self-healing folije, što znači da one, u slučaju da se primjerice ogrebu granjem ili na neki drugi način, imaju sposobnost oporavka.

Ogrebana folija vratit će se u prvobitno stanje, dakle “zarast” će, za što će kod nekih od njih biti dovoljno samo izlaganje toplini, primjerice, od sunca ili nekog drugog izvora, a kod nekih neće biti potrebno čak niti to, već će im samo trebati dati malo vremena za oporavak.

PPF folija

za zaštitu boje je konstruisana tako da vremenom ne požuti, ne popuca, da se ne ljušti,da se ne stvaraju vazdušni mjehurići garantovano će zadržati bistrinu i visokisjaj.

PPF Cut Software

Naš centar posjeduje licencu za ppf-cut software. Iz baze podataka bira se konkretan model i dobija se cjelovita šablonska priprema prema kojoj folija ide u u rezač.

Tako da pored bulk instalacije (rezanje ppf folije rukom) u ponudi imamo i pre cut instalaciju.

Artikal je dodan u korpu
0 items - 0.00 KM